Seminaries

Organiseert u een belangrijke vergadering of een seminarie voor uw bedrijf? Maak een op-en-top professionele indruk in Feestzaal Flandria in Londerzeel. Onze seminariezaal biedt plaats aan tweehonderd personen. U zorgt voor de spreker of de vergaderagenda. Wij voor de accommodatie. Sluit u uw seminarie af met een dynamische netwerkreceptie? Of zet uw vergadering een groots personeelsfeest in? Feestzaal Flandria garandeert een vlekkeloze organisatie van elk bedrijfsevenement.

Voed geest én lichaam van uw genodigden. Met een smakelijke hap uit onze bedrijvige keuken. Want geen excellente ideeën op een lege maag ... Samen kiezen we de formule die bij uw evenement past: een eenvoudige koffiebar, een verzorgd broodjesbuffet, een uitgebreid assortiment hapjes, of een overheerlijke feestmaaltijd, ... Feestzaal Flandria bedient u en uw gasten op uw wenken.

Geen vergadering of seminarie zonder verhelderend beeldmateriaal. Feestzaal Flandria heeft gepast presentatiemateriaal in huis voor uw seminarie: een projectiescherm, overheadprojector, beamers en draadloze microfoons. Uw garantie voor een glasheldere ondersteuning van uw uiteenzetting en een geslaagd evenement.