Jubileum

Zilveren, gouden of diamanten jubileum? Proficiat! Al tientallen jaren delen u en uw partner lief en leed. Dat moet gevierd worden met uw dierbaren. Herbeleef samen met vrienden en familie de vreugde van uw trouwdag. Op een zorgeloos jubileumfeest in Feestzaal Flandria: u blikt nostalgisch terug in de tijd, en wij leggen uw gasten in de watten in onze vlot toegankelijke feestzaal.

Vier uw jubileumfeest zoals u dat wilt. Want u bent maar één keer 25, 50 of misschien wel 60 jaar getrouwd. Wilt u gezellig en uitgebreid tafelen? Of liever aanschuiven aan een bont buffet? Smullen van een verrukkelijke barbecue? Of genieten van een authentiek Breughelbuffet? Wij stellen samen met u een menu à la carte samen.

Een jubileumfeest draait om gezelligheid en vriendschap. Uw vrienden, familie, kinderen, kleinkinderen ... ongetwijfeld doen ze allemaal een duit in het zakje. Helpt u hen graag een handje met een streepje muziek of andere animatie? Neem dan contact op met onze gastheer Dirk: uw hulplijn voor pasklaar amusement.