Huwelijk

Uw huwelijk: de mooiste dag van uw leven. En een moment om nooit te vergeten. Vier deze mijlpaal in uw leven in een gezellige trouwzaal, omringd door uw vrienden en familie. Ons vriendelijke team leidt uw fabelachtige feest in goede banen. En u geniet zonder zorgen. Wij zetten de puntjes op de i voor uw - maximaal tweehonderd - gasten. Met een voortreffelijke bediening, een verzorgde trouwzaal, en een aangename tafelschikking.

Droomt u van een trouwreceptie op een zonovergoten terras of in een groene tuin? Dat kan: in Feestzaal Flandria. Bezoek onze locatie in Londerzeel en ontdek wat onze trouwzaal u nog meer biedt in open lucht: een mooie speeltuin voor de kinderen, een ruime parking voor uw gasten, ... U hoeft alleen nog de zon te reserveren.

Een heerlijk feestmaal: de kers op de taart van een geslaagde huwelijksdag. En de perfecte opener van een spetterend trouwfeest. Met zaakvoerdster Sabine aan de potten bent u gerust. Wat zet zij op het menu? Een feestelijk diner om duimen en vingers af te likken - binnen uw budget en volgens uw smaak.

Muziek is de ultieme sfeerbrenger. Maar dj's mixen pas plaatjes ná de maaltijd. Jammer, vinden wij. Daarom zorgen wij voor een romantische noot, voor en tijdens het diner. Gedaan met eten? Lichten uit, spots aan. Want uw gasten en uw trouwzaal zijn helemaal klaar voor een daverend dansfeest.