Barbecues

Feest in de zomermaanden? Zet een gezellige barbecue van Feestzaal Flandria op het menu - tot tweehonderd personen. Een sappige rundssteak, perfect gegrild en smaakvol afgekruid. Een tongstrelend, fris slaatje, en als dorstlesser een karaf harmoniërende wijn. Loopt het water u al in de mond? In Feestzaal Flandria proeft u volop van de zomer én al het heerlijks van op de barbecue. Bovendien staan wij voor de hete vuren. Terwijl u zorgeloos aanschuift.

Weer of geen weer? In Feestzaal Flandria geniet u van een voortreffelijke barbecue. Bij zonneschijn tafelt u onder een stralende hemel. Met als decor onze zonovergoten terrassen en groene tuin met speeltuin. Zijn de weergoden u niet gunstig gezind? Dan creëren wij een sfeervolle indoorbarbecue. En serveren wij de zomer op uw bord, overgoten met een sausje échte gezelligheid.

Moderne barbecue of middeleeuws Breughelfestijn? Volg uw smaak en kies! Droomt u van een eigentijds feest of bent u nieuwsgierig naar het smakenpalet van lang vervlogen tijden? Wij lichten alvast een tipje van de sluier. Ons Breughelmenu wisselt authentieke koude en warme gerechten af: (h)eerlijk nostalgische, Vlaamse kermiskost. Wedden dat u zich op een Breughelse boerenbruiloft waant?