Recepties

Verjaardagsfeest? Babyborrel? Personeelsreceptie? Pas getrouwd of jubileum? Elke gelegenheid is goed om in Feestzaal Flandria een rijkelijke receptie te organiseren. U zorgt voor de genodigden - tot tweehonderd personen. Wij voor een ruim en sfeervol kader.

Feestzaal Flandria neemt u alle receptiezorgen uit handen. Wij serveren hemelse heerlijkheden, tongstrelende godendranken én een stralende glimlach. En dat allemaal tegen een correcte prijs. U bent dus gerust, en geniet met volle teugen van uw gasten en de gezelligheid.

Is de zon van de partij?Dan verhuist uw bruisende receptie naar onze gezellige terrassen en verzorgde tuin. Uw gasten flaneren er in het groen, met een smakelijk hapje en bijbehorende borrel in de handen. Zalig genieten!

Gastvrijheid troef bij Feestzaal Flandria. Wij willen dat al uw genodigden zich thuis voelen op uw receptie. Ook de allerkleinsten. Daarom passen wij met plezier onze zaalaccommodatie aan het jonge volkje aan. En buiten ravotten ze naar hartenlust in de uitnodigende speeltuin. Plezier gegarandeerd voor de hele familie!